divendres, 25 de gener del 2013

Dificultats

Durant el desenvolupament del nostre material multimèdia ens hem anat trobant amb diverses dificultats, però hem volgut compartir amb vosaltres una ben graciosa!

Una de les nostres activitats es tracta de què el nin/a, amb el ratolí,  faci passar el cursor pel camí senyalat, sense sortir-se d’aquest. Si ho aconsegueix serà premiat amb un reforç positiu, si no és així, són animats a tornar a intentar-ho.

Per poder realitzar aquesta activitat vàrem consultar diversos vídeos turorials, quan observàvem totes les passes semblava molt fàcil però no aconseguíem entendre com creaven el caminet, ja que la persona que ho explica comença directament amb el dibuix fet.

Per tant, vàrem deduir que si cercàvem camins a Internet podríem aplicar l’efecte i així aconseguir crear l’activitat, i això és el que ens disposàrem a fer. Cosa que tampoc va ser gaire fàcil, les imatges formant un camí no abunden i les poques que trobàvem tenien algun número o paraula que no es relacionaven amb la temàtica tractada.

Seguíem cercant, cercant, cercant...fins que un dels grups que van exposar a classe també havien fet una activitat com la desitjada, tot d’una van acabar vàrem anar a preguntar i demanar ajuda. Les nostres companyes, molt amablement ens van explicar el procés a seguir...es tractava d’introduir una forma, augmentar el seu volum, copiar una altra amb una mida més petita, fer coincidir les dues formes, aplicar els hipervincles i ja està, camí fet!

La conclusió que hem tret de tot això, es que de vegades quan no tens ni idea de com fer alguna cosa, et poses a investigar, cercar, fer hipòtesis de com pot ser i la resposta que trobem és una molt més complicada de la real. És a dir, ens agrada complicar-nos la vida i de vegades les coses són molt més senzilles del que pareixen. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada